Projekt Výhledy Hrádek

Projekt Výhledy Hrádek

Výhledy Hrádek nad Nisou představují nový standard bydlení v Hrádku nad Nisou, který nabízí klidné a pohodlné prostředí.

Projekt se nachází v tiché, ale přitom centrální části města, což znamená, že veškeré služby a občanská vybavenost jsou na dosah ruky. Novostavba zahrnuje pestrou nabídku bytů, od útulných garsoniér až po prostorné rodinné byty. Každá jednotka je navržena s důrazem na pohodlí a eleganci, s použitím kvalitních materiálů a moderních technologií. Velká okna poskytují dostatek přirozeného světla a krásné výhledy na okolní krajinu.

Detailní přehled standardů a vybavení naleznete zde:

www.vyhledyhradek.cz/

Bydlení ve Výhledech Hrádek nad Nisou vám umožní být obklopeni nádhernou přírodou, která nabízí příležitosti k relaxaci i aktivnímu odpočinku. Užijte si procházky v okolních lesích, vydejte se na cyklostezky nebo si vychutnejte vodní sporty v blízkém rekreačním areálu Kristýna. Zeleň a čisté životní prostředí jsou neodmyslitelnou součástí každodenního života v tomto moderním bydlení.

Projekt Bydlení Hrádek nabídne rovněž 11 podzemních garážových míst (cena 250 000 Kč) a 35 venkovních parkovacích stání (cena 125 000 Kč).

Samozřejmostí je, že na tento projekt Vám poskytneme financování hypotékou.